Kokous 29.9.2019

Siikalatvan Hevosurheilijat RY:n yleinen syyskokous 29.9.2019 klo 17, Kortteisen raviradalla

 

1. Kokouksen avaus klo 17.03

2. Valitaan puheenjohtajaksi Erja Ojakoski, sihteeriksi Jenni Roininen ja pöytäkirjan tarkastajaksi Riina Niskala ja Tuuli Uusitalo.

3. Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi, kokouskutsu ollut Siikajokilaaksossa 12.9.2019.

4. Esitelty toimintasuunnitelma sekä talousarvio vuodelle 2020, molemmat hyväksytty. ( Lisätty menoihin tilitoimistonmaksu sekä kunnan maavuokra)

5. Johtokunnan erovuoroiset Jenni Roininen ja Heidi Vaarala. Jenni jää varajäseneksi tilalle ehdotettu Tero Meriläistä, kannatettu ja valittu.  Heidi Vaaralan tilalle ehdotettu Tuuli Uusitaloa, kannatettu ja valittu.  Kevätkokouksessa jäi yksi jäsen valitsematta, joten valitaan vielä kahdeksas jäsen. Ehdotettu Kari Kopolaa, kannatettu ja valittu. (Johtokunta 2020 Erja Ojakoski, Riina Niskala, Kari Kopola, Tapio Siekkinen, Hanna Tuhkanen, Tuuli Uusitalo, Tero Meriläinen ja Kaisa Soukka. ( Varajäsenet Jenni Roininen ja Pirkka Siekkinen)

6. Ratsujaoston osalta Heidi Vaaralan tilalle valitaan Sanna Mäkikangas. Anne Summanen jätetään pois koska ei ole osallistunut. ( ratsujaosto 2020 Hanna Tuhkanen , Heidi Ikola, Sanna Mäkikangas, Sanna Toppinen, ja Johanna Manninen.)

7. Valitaan tarvittavart toimikunnat vuodelle 2020, Ratatoimikunta (johtokunta) sekä ratsutoimikunta.

8. Edustajat vuodelle 2020 Hevosjalostuliiton ja SRL:n kokouksiina ehdotettu pidettävän samana eli valitaan Tapio Siekkinen / Hevosjalostusliitto ja Hanna Tuhkanen / SRL

9. Ehdotettu että jäsenmaksut ja ratamaksut pidetään ennallaan, kannatettu.  Pyritään laskuttamaan jatkossa alkuvuodesta ja siirrytään vähitellen sähköiseen laskutukseen.

10. Muut asiat. Ratsupuolen kehittämishankkeeseen haettu vuodelle 2020 (SRL:n edustajat käyvät seurassa ja tästä myös pieni rahallinen tuki. ) Kunnan lainalle (kenttä) on saatu lisää maksuaikaa 31.8.2020 jonka summa vielä n. 4000e (tästä sovittu puhelimitse Hannu Komun kanssa) Sisu+aura on esitetty myytäväksi johon liittyen Tero Meriläinen esitti että vaikka toimii tällä hetkellä, pitäisi tehdä mittavat remontit joiden hinta nousee  1000-2000 paikkeille, joten päätettiin että yritetään myydä jos saadaan kohtuu hinta. Myynnin hoitaa Tero Meriläinen.

Piippolan rallin osalta sovittiin että Keskipiste Racing saa käyttää varikkoa sekä raviradan puolta parkkialueena ja huolehtivat itse varikon aukaisusta. Radan puoli hoidetaan yhteistyössä Hevosurheilijoiden kanssa.  Tehdään erillinen sopimus.  Vuokraa ei peritä vaan hyödynnetään pitämällä ravit 5.1.2020.  Koiraharrastajien osalta on päätetty että koirat oltava ehdottomasti kytkettyinä  radalla kuljettaessa, jotta vältytään vaaratilanteilta. Sovittiin että ainoastaan vetäjä jolla on tavaraa kyydissä saa ajaa keskelle, muut julkevat kävellen jotta rataan ei jää niin paljon jälkiä.

Ehdotettu koodilukkoja estevarastoon sekä varikon oviin.  Yritetään pitää toukokuusta eteenpäin hiitti iltamia joita mainostetaan myös muihin seuroihin.

11. Kokous päätettiin klo 18.29