Kokous 3.12.2017

Pöytäkirja

Siikalatvan hevosurheilijat ry syyskokous 3.12.2017 klo 14 Rantsilan vanhalla meijerillä

1. Kokouksen avaus Elina Äijälä avasi kokouksen

2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta sekä pöytäkirjantarkastajat Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Elina Äijälä, sihteeriksi Salla Mettala ja pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Tiia Rytilä ja Jouni Äijälä

3. Laillisuus ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kokouskutsu oli 16.11. 2017 Siikajokilaaksossa.

4. Esityslistan hyväksyminen Hyväksytty

5. Puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja sihteerin valinta vuodelle 2018 Puheenjohtajana jatkaa Elina Äijälä Sihteerinä jatkaa Salla Mettala Varapuheenjohtajana jatkaa Pentti Rautio

6. Toimintasuunnitelma vuodelle 2018 Keskusteltiin toimintasuunnitelmasta. Ravien ajankohta aiheutti keskustelua. Raveja toivottiin helmikuun loppuun. Laitetaan näkyviin Pohjanmaan hevosjalostusliiton kalenteriin hyvissä ajoin. Toiminta suunnitelma hyväksyttiin.

7. Jäsenmaksut vuodelle 2018 10 euroa vuosi ja 50 euroa 10 vuotta 8. Tulo- ja menoarvio vuodelle 2018 Tulo- ja menoarvio hyväksytty.

9. Toiminnan- ja tilintarkastaja vuodelle 2018 Esitetty Ilmari Ojakoskea. Ehdotus hyväksytty.

10. Muut asiat Maanvuokra kunnasta, asia kesken kunnan kanssa. Hoituu keväällä. Raviradan ylläpitolämpö on päällä ja vesiputket tyhjennetty. Kadonneita estekalusteita on etsitty ja tuotu takaisin raviradalle. Estekalusto on ollut hukassa jo ennen nykyistä johtokuntaa. Vesivahinko on vakuutusyhtiön käsittelyssä. Raviradan auki pitämisestä talvella keskusteltiin. Rataa pidetään kokonaan auki, ei saa aurata vain puoleen väliin. Seura auraa myös rataa. Raviradan portti laitetaan kelirikkoaikaan kiinni. Huoltoajo sallittu joissakin määrin, mutta henkilöautot on jätettävä raviradan parkkipaikalle.

11.Kokous päätettiin noin klo 14.35